About Me

Hi, welkom op mijn blog!
Ik ben Sanne, 23 jaar, student en verslaafd aan thee, muziek en films & series. Je vindt hier twee keer per week een nieuwe post. Read More

Populair posts
Subscribe

Vul je e-mailadres in om je te abonneren op mijn blog, dan ontvang je een e-mail wanneer ik een nieuw bericht heb geschreven.

10 anderen gingen je voor.

Bloglovin’

Follow

 • I’m back! Well… almost.

  Hi, hoi, hallo. Daar ben ik weer. Nog niet helemaal terug van weggeweest, maar toch ook stiekem weer wel. Binnenkort ga ik het bloggen oppakken en ga ik er ook volledig voor!

  Read more
  0 comments
  6 likes
 • Review | iPhone cases van Hoesjes Outlet

  Het is een musthave voor iedere smartphone; een bijpassend hoesje! Zelf kan ik er ook nooit genoeg van krijgen en heb ik er meerdere in huis, terwijl er echt maar één om mijn telefoon heen kan. Toen Hoesjes Outlet mij benaderde voor een samenwerking werd ik dan ook meteen…

  Read more
  6 comments
  1 like
 • Winactie | Pathé Thuis filmcode voor Survivor {AFGELOPEN}

  Daar ben ik weer, terug van weggeweest. En ik heb meteen iets leuks voor jullie! Mede filmfreaks opgelet: Ik mag namelijk namens Pathé Thuis 10 filmcodes weggeven voor de film Survivor! Hoe gaaf is dat?! Benieuwd waar de film over gaat en hoe je kan winnen? In Survivor overleeft…

  Read more
  15 comments
  1 like
 • The Unsuccessful Adulting Tag

  Het leek mij weer eens leuk om een tag in te vullen. Via via kwam ik op Teskuh.nl terecht en daar vond ik ‘The Unsuccessful Adulting Tag’. Persoonlijk vind ik het een hele leuke tag en ook erg passend bij mij, want tjaa ik ben dan wel 18 maar…

  Read more
  35 comments
  1 like
 • 6 cadeautips voor Vaderdag

  Aankomende zondag is het alweer Vaderdag; een dag om je vader extra in het zonnetje te zetten. Hoewel sommige mensen Vader- en Moederdag zien als een commercieel iets, vind ik het erg leuk om ze die dag een aardigheidje te geven. Het is tenslotte hun dag. Maar nu kan…

  Read more
  29 comments
  0 likes
 • Winactie | DVD, luchtje & maskertjes {AFGELOPEN}

  Whaaa, ik heb de 150 volgers bereikt op Bloglovin’! Om jullie te bedanken voor alle likes, reacties, views en jullie steun heb ik een leuke winactie bedacht. Benieuwd wat er te winnen valt? Dead Sea Mask & Fruity Feast Mask Zoals de titel al zegt heb ik een pakketje…

  Read more
  24 comments
  0 likes
1 2 3 6