De Kärcher Window Vac

Hoewel het merk Kärcher al lang bestaat is er de afgelopen jaren toch een nieuw product op de markt gekomen: de Kärcher Window Vac. Dit product is te koop in verschillende bouwmarkten en tuincentra. Toen ik laatst in de Gamma liep met mijn stiefmoeder Marion zag ik dit product voor het eerst. Ik had er nog nooit van gehoord, maar Marion had de Window Vac toevallig een paar maanden geleden gekocht. Met deze Kärcher reiniger maak je gladde oppervlakken zoals ramen en tegels streeploos schoon. En ook nog zonder een druppel water te knoeien.

kärcher window vac

De prijsbepaling van de Kärcher Window Vac is tot stand gekomen via de afroomstrategie. Toen deze reiniger op de markt kwam, was er geen soortgelijk product. Doordat de prijs €79,95 is, kochten vooral de mensen die zich dit konden veroorloven en die er vraag naar hadden het als eerste. Nu dit product al even bestaat zie je dat de prijs al iets gezakt is in veel bouwmarkten. Met kortingen is de Kärcher Window Vac al voor €60,- te koop. De Window Vac valt onder shopping goods, want tijdens het winkelen wordt er op de prijs en de kwaliteit gelet. Doordat er geen concurrentie is, is de prijs niet te vergelijken, maar consumenten denken wel na over de aankoop van dit product.
Dit product wordt met winst verkocht. Doordat er geen concurrentie was toen dit product op de markt kwam kon de prijs niet met andere producten vergeleken worden en werd er zelf een prijs bepaald. Naar mijn mening is het de prijs meer dan waard.

0 comments
0 likes
Prev post: The Hunger Games: Catching Fire overstijgt alle verwachtingenNext post: Visualls

Related posts

Leave a Reply

Recent posts
Popular posts
Subscribe

Vul je e-mailadres in om je te abonneren op mijn blog, dan ontvang je een e-mail wanneer ik een nieuw bericht heb geschreven.

33 anderen gingen je voor.

Bloglovin’

Follow