Film Friday #4 – The Age of Adaline

Vorige week heb ik met een Ladies Night in Pathé Rembrandt Utrecht genoten van de film The Age of Adaline. De hoofdrollen worden gespeeld door Blake Lively en Michiel Huisman. Beiden vind ik echt geweldige acteurs en ik heb daarom met plezier gekeken naar deze film, die naast deze fantastische acteurs ook een goed en boeiend verhaal had. Benieuwd waar The Age of Adaline over gaat?

The Age of Adaline

De film gaat over Adaline Bowman; een jonge moeder die in het jaar 1908 is geboren. In de jaren 30 krijgt Adaline een mysterieus auto-ongeluk en sindsdien wordt ze niet meer ouder. De wereld en de mensen om haar heen ziet ze groeien, terwijl ze zelf jong en mooi blijft. Om niet op te vallen en dit geheim verborgen te houden leeft ze een eenzaam bestaan. Adaline blijft nooit lang op één plek en verhuist steeds om een aantal jaar met haar hond naar een nieuwe stad. Maar dan ontmoet ze de charmante Ellis Jones en moet ze een beslissing maken; wegrennen en haar geheim bewaren of voor een keer sinds lange tijd weer gelukkig (durven te) zijn.

The Age of Adaline

Zoals ik al aangaf; ik ben helemaal weg van Blake Lively en Michiel Huisman! De film was dan ook prachtig en erg overtuigend met zulke goede acteurs. Blake Lively ken je waarschijnlijk van Gossip Girl (een hele leuke serie) waarin ze Serena van der Woodsen speelt. Onze Nederlandse Michiel Huisman, die het inmiddels helemaal gemaakt heeft in Amerika, ken je onder andere van Costa!, Floris, Wild en de series Orphan Black & Game of Thrones.

Ook een grote naam in The Age of Adaline is Harrison Ford. Hij speelt de vader van Ellis: William Jones. Hij doet dit erg goed en ik vind hem ook erg sterk en overtuigend overkomen. Harrison Ford speelde Han Solo in Star Wars en je kent hem ook als Indiana Jones in de gelijknamige films.
Tot slot: Ellen Burstyn. Zij speelt Flemming Prescott; de dochter van Adaline. In de film is een scene waarbij Adaline uit eten gaat met Flemming en als ze elkaar knuffelen fluistert Flemming ‘Happy Birthday mama’. Deze scene (die ook te zien is in de trailer) bezorgde mij kippenvel omdat Flemming natuurlijk veel ouder is dan haar moeder op dat moment. Eigenlijk ken ik Ellen Burstyn niet van andere films, al heeft ze er vele op haar naam staan waaronder Interstellar.

The Age of Adaline

Jullie zullen vast gemerkt hebben dat ik de film heel mooi en goed vond haha. Ik heb echt de volle 112 minuten genoten! The Age of Adaline is pas vanaf 18 juni te zien in de bioscoop, dus als jullie benieuwd zijn naar de film moeten jullie helaas nog even wachten. Maar al met al is The Age of Adaline een enorme aanrader en zeker het wachten waard, om daarna naar de bioscoop te rennen hihi! 🙂

Lijkt The Age of Adaline jullie leuk?

Bron foto 1
Bron foto 2
Bron foto 3
Bron foto 4

17 comments
0 likes
Prev post: SHOPLOG #2 – ZARA, THE STING & HEMANext post: Winactie | DVD, luchtje & maskertjes {AFGELOPEN}

Related posts

Comments

 • lenavaes

  20-05-2015 at 11:42
  Reply

  Ik heb 'The Longest Ride' gezien met Ladies @ the Movies een tijd geleden en toen maakte ze reclame voor de volgende keer met deze […] Read MoreIk heb 'The Longest Ride' gezien met Ladies @ the Movies een tijd geleden en toen maakte ze reclame voor de volgende keer met deze film. Ik heb zo hard getwijfeld om te gaan, en nu heb ik echt spijt dat ik niet ben gegaan, haha :p Wachten tot in juni dus... x, Lena Read Less

  • Sanne
   to lenavaes

   20-05-2015 at 11:51
   Reply

   Oee The Longest Ride was ook een super film! Hihi ahh maar het is al bijna Juni :-) x

 • beautifulday4makeup

  19-05-2015 at 10:19
  Reply

  Deze film wil ik ook binnenkort ook een zien. Hij klinkt erg interessant

 • Daan Kusen

  17-05-2015 at 16:50
  Reply

  Klinkt als een geinige film. Misschien eens op Netflix kijken als/wanneer hij daar is.

 • tamaraenmarlie

  16-05-2015 at 17:16
  Reply

  Ik ben zo benieuwd naar deze film! Ik vind sowieso Blake geweldig dus dat werkt al mee

 • happygirl

  16-05-2015 at 13:14
  Reply

  Het lijkt mij een erg leuke film omdat je er zo enthousiast over verteld hebt!

  • Sanne
   to happygirl

   17-05-2015 at 10:05
   Reply

   Aah dankjewel! Ik vond hem echt geweldig, maar dat was al duidelijk hihi.

Leave a Reply

Recent posts
Popular posts
Subscribe

Vul je e-mailadres in om je te abonneren op mijn blog, dan ontvang je een e-mail wanneer ik een nieuw bericht heb geschreven.

10 anderen gingen je voor.

Bloglovin’

Follow