It’s Easter!

Het is alweer Tweede Paasdag. Wat gaat de tijd toch snel. Lekker eten, gezelligheid, en nog meer eten haha. Benieuwd wat ik heb gedaan met Pasen?

Mijn Pasen begon eigenlijk al zaterdag avond toen ik klaar was met werken. Ik kreeg namelijk van Verhallen een ‘Paas-pakket’ haha. Zoals je op de foto hierboven al kan zien; er zat een paashaas, dak ei, paaseitjes en figuurtjes bij. Maar ik heb ook nog een tulband (cake) en een paasbrood gehad. Mmm dat was smullen. Al moet ik eerlijk zeggen dat het merendeel nog heel is, maar lekker is het wel.

Verder ben ik gister gezellig naar mijn opa en oma geweest en daar hebben we met familie zalig geluncht. Beenham, zalm, broodjes, een super lekkere salade, eieren, een tulband (die had ik meegenomen hihi) en een paasbrood; het was allemaal zo ontzettend lekker.

IMG_1087

IMG_1083

Na de lekkere lunch hebben we (tja, te oud of niet) paaseitjes gezocht. Aangezien de zon lekker scheen, was het zeker geen straf om de eieren te zoeken in de tuin van opa en oma met mijn nichtjes, stiefzus en stiefbroertje.

Processed with Moldiv

Vandaag heb ik echter niet zoveel gedaan. Ik ben gister avond naar mijn vader en stiefmoeder gegaan en heb vandaag de hele dag geleerd voor morgen, want het is helaas weer tijd voor de tentamenweken. Even tussen het leren door zijn we bij mijn tante op visite gegaan voor haar verjaardag en dat was het wel zo’n beetje haha. Ohja en ik heb nog een paashaas gehad. Mmm lekker. Ik kan de komende tijd wel vooruit met al dat chocolade, maar gelukkig weet ik nog wel een paar mensen die mij helpen met het opeten ervan haha.

Wat hebben jullie gedaan met Pasen?

8 comments
0 likes
Prev post: Serie Sunday #3 – UnforgettableNext post: Film Friday #2 – Big Hero 6

Related posts

Comments

Leave a Reply

Recent posts
Popular posts
Subscribe

Vul je e-mailadres in om je te abonneren op mijn blog, dan ontvang je een e-mail wanneer ik een nieuw bericht heb geschreven.

10 anderen gingen je voor.

Bloglovin’

Follow