My Music Favourites | April

IMG_1420
Muziek; ik kan niet zonder! Ik luister constant naar de radio en kan met bijna elk liedje wel meezingen. Daarom heb ik een lijstje samengesteld met mijn favoriete liedjes van dit moment en daarmee bedoel ik de liedjes die ik in april helemaal heb grijs gedraaid haha. Dit kunnen liedjes zijn die al jaren oud zijn of juist net nieuw, van bekende artiesten of juist onbekenden. De titel is een link naar de videoclip en SCHRIK NIET; het is nogal een lange lijst, maar om een beetje overzicht te creëren staan de artiesten op alfabetische volgorde. Oké genoeg gepraat; let’s listen to the music!

Where words fail, music speaks

Niet alleen deze liedjes stonden op repeat, deze albums heb ik ook best vaak en met plezier beluisterd:

Maroon 5 – V
Ik hou echt van Maroon 5 en ken zowat het hele album uit mijn hoofd, ghehe. Ik ben geen extreme fan hoor, wees gerust, maar ik vind de muziek geweldig! Ze komen dit jaar naar Nederland en met mijn moeder ga ik naar hun concert, dit was nog mijn verjaardagscadeau haha.

Chef’Special – Passing Through
Ik kan hier wat korter over zijn: dit album is gewoon gaaf. Chef’Special vond ik jaren terug al goed en ze worden gewoon steeds beter! Dit album is echt een aanrader, maar je moet er wel van houden. 🙂

Nickelback – No Fixed Address
Dit is het nieuwste album van Nickelback. In November ga ik met mijn vader naar het concert van Nickelback; zin in! Vandaar dat dit album op repeat staat bij mij. Mijn favoriete nummers zijn: What Are You Waiting For, Get Em Up, Million Miles An Hour, She Keeps Me Up en last but not least: Sattelite!

Dit waren mijn music favourites van april. Zoals ik al zei: ik luister constant en overal muziek, dus dit verklaard wel de lengte van dit bericht hihi. Nogmaals sorry voor de lange post, maar hopelijk vonden jullie het leuk en niet super onoverzichtelijk 🙂

Wat vinden jullie van deze liedjes en wat is jullie favoriete nummer op dit moment?

Bron afbeelding quote

18 comments
0 likes
Prev post: SHOPLOG #1 – My New ItemsNext post: SHOPLOG #2 – ZARA, THE STING & HEMA

Related posts

Comments

 • naomiinwonderland

  01-05-2015 at 08:53
  Reply

  Hele leuke lijst! Ik luister ook vrijwel altijd en overal naar muziek en er staan zeker enkele nummers op die ik geweldig vind. The Weeknd […] Read MoreHele leuke lijst! Ik luister ook vrijwel altijd en overal naar muziek en er staan zeker enkele nummers op die ik geweldig vind. The Weeknd (!!!!), love him en jaa, Bruno Mars z'n Uptown Funk is gewoon te catchy. Read Less

 • joorloveswriting

  30-04-2015 at 18:15
  Reply

  Wat een leuke lijst!!!! Ik vind the script - man on wire echt 😍 ...

 • Beauty& gezondheid

  30-04-2015 at 14:28
  Reply

  stuk voor stuk allemaal leuke liedjes, als ik een liedje vaak heb geluisterd is het see you again!

 • kim

  30-04-2015 at 13:22
  Reply

  Haha dat zijn er echt een hoop, leuk! Jij hebt ook al zo een gevarieerde smaak.

  • sannezwart
   to kim

   30-04-2015 at 14:16
   Reply

   Dankjewel! Hihi jaa ik heb een hele diverse smaak qua muziek inderdaad :-)

 • delphine

  30-04-2015 at 13:15
  Reply

  Uptown Funk is niet mijn favorietje liedje maar wel favoriete clip. Ik vind het echt geweldig om te zien.

Leave a Reply

Recent posts
Popular posts
Subscribe

Vul je e-mailadres in om je te abonneren op mijn blog, dan ontvang je een e-mail wanneer ik een nieuw bericht heb geschreven.

34 anderen gingen je voor.

Bloglovin’

Follow