Review | iPhone cases van Hoesjes Outlet

Het is een musthave voor iedere smartphone; een bijpassend hoesje! Zelf kan ik er ook nooit genoeg van krijgen en heb ik er meerdere in huis, terwijl er echt maar één om mijn telefoon heen kan. Toen Hoesjes Outlet mij benaderde voor een samenwerking werd ik dan ook meteen enthousiast! Op hun webshop heb ik twee hoesjes uitgezocht voor mijn iPhone 5S en gereviewd! Lees je mee?

Hoesje Peter Pan

Na een uur gespendeerd te hebben op de site, vond ik deze hoesjes. De eerste is van Disney’s Peter Pan. Hierop is de vliegscéne afgebeeld van Peter met Wendy, Michael en John, met de tekst “never grow up”. Had ik al gezegd dat ik mega erg van Disney houd?

Hoesje Kat

Naast Disney houd ik ook enorm van dieren en vond dit tweede hoesje erg grappig. Vroeger had ik ook een zwarte kat die lekker in het gordijn kon hangen. Het doet mij een beetje aan hem denken. Plus de blauwe kleur van beide hoesjes vind ik erg mooi passen bij mijn witte iPhone. Daarnaast is de zijkant doorzichtig en het (plastic) materiaal erg stevig. De patroontjes zijn er mooi opgedrukt.

Persoonlijk houd ik wel van wat ‘apartere hoesjes’ en dat is natuurlijk het leuke eraan: je kunt je expressie erin kwijt. Verder zijn ze niet alleen fashionable, maar natuurlijk ook handig. Mocht je je mobiel laten vallen, is deze beschermd. En tja, dat gebeurt nog wel eens bij mij..

Plastic zijkant

Zoals ik al aangaf ben ik erg blij met de hoesjes! Ze hebben leuke prints en passen goed bij zowel mijn mobiel als bij mijzelf. Mocht je nieuwsgierig zijn; Hoesjes Outlet heeft nog veel meer cases voor zowel iPhone als Samsung telefoons. Het was niet voor niets lastig kiezen haha!

Welke case zit er om jullie telefoon?

6 comments
1 like
Prev post: Winactie | Pathé Thuis filmcode voor Survivor {AFGELOPEN}Next post: I’m back! Well… almost.

Related posts

Comments

Leave a Reply

Recent posts
Popular posts
Subscribe

Vul je e-mailadres in om je te abonneren op mijn blog, dan ontvang je een e-mail wanneer ik een nieuw bericht heb geschreven.

10 anderen gingen je voor.

Bloglovin’

Follow