Serie Sunday #4 – Hostages

Het is weer zondag en dat betekent dat ik een nieuwe serie heb om te bespreken. Hostages dit keer en man, wat is deze serie goed! Je kan het een miniserie noemen, want Hostages telt maar 15 afleveringen. Als je van spannende series met drama houdt is deze serie echt een must-see! Benieuwd waar Hostages over gaat?

Hostages gaat over een gijzeling, zoals de naam al aangeeft. Het draait om het gezin van dokter Ellen Sanders, bestaande uit haar man Brian, dochter Morgan en zoon Jake. De dag voordat Ellen de president van de Verenigde Staten (President Kincaid) moet opereren, wordt haar gezin gegijzeld in hun eigen huis. De gijzelnemers zijn Duncan Carlisle, Archer, Sandrine en Kramer. Hun doel is duidelijk: Ellen moet ervoor zorgen dat de president komt te overlijden tijdens de operatie. Alleen is Ellen slimmer dan de gijzelnemers hadden gedacht en dient ze de president bloedverdunners toe, waardoor de operatie wordt uitgesteld. Hierdoor moet het gezin hun gewone leven gaan leiden om zo geen argwaan op te wekken, terwijl ze nog steeds gegijzeld zijn. In die tijd, die Ellen heeft gecreëerd door de operatie uit te stellen, gaat ze op zoek naar antwoorden. Waarom doen Duncan en zijn ‘team’ dit? Komt het van iemand die machtiger is dan Duncan of is dit een persoonlijke kwestie?

Hostages

Wauw, echt gewoon wauw; deze serie is steengoed en super spannend! Ik heb elke aflevering op het puntje van mijn stoel gezeten en zag sommige dingen die in de serie gebeurden echt niet aankomen. Maar bij een geweldige serie hoort ook een erg goede en overtuigende cast. Te beginnen bij Ellen Sanders die gespeeld wordt door Toni Collette. Ik vind haar een erg goede actrice en herkende haar van de film Little Miss Sunshine. Verder naar de volgende goede acteur: Dylan McDermott. Hij speelt Duncan Carlisle in de serie en doet dit super! Tot slot: Tate Donovan, die de rol speelt van Brian Sanders. Natuurlijk is hij ook een fantastische acteur! Je kent hem misschien van de Disney film Hercules en Hercules: Zero to Hero, waar hij de stem in sprak van Hercules. De rest van de cast is ook geweldig, maar dat is denk ik iets te veel om op te noemen. 🙂

Hostages

Ik kan echt alleen maar positief zijn over deze serie! Het enige nadeel wat ik kan bedenken is dat er geen seizoen 2 komt. Misschien dat ze hier ooit nog op terugkomen en er wel een vervolg komt, maar ik ben bang van niet. Wel eindigde de serie op een punt waar ze op verder zouden kunnen gaan, naar mijn mening dan. Ook al kan ik het einde – geen spoiler hoor, wees niet bang – nog niet helemaal bevatten. Maar dat zegt meer iets over hoe goed deze serie is haha.

Vorig jaar heb ik Hostages op tv gekeken en ben dus nog steeds erg onder de indruk van de serie. Lijkt Hostages jullie een goede serie of hebben jullie hem misschien al gezien? Wat vonden jullie ervan?

Bron foto
Bron foto 2
Bron foto 3

13 comments
0 likes
Prev post: Film Friday #2 – Big Hero 6Next post: Serie Sunday #5 – Rizzoli & Isles

Related posts

Comments

 • isabelfunari

  19-04-2015 at 16:32
  Reply

  Lijkt mij echt een spannende en leuke serie om te kijken! :)

 • Daan Kusen

  13-04-2015 at 19:11
  Reply

  Klinkt goed! Die moet ik onthouden tot Game of Thrones over tien weken weer voorbij is!

  • Sanne
   to Daan Kusen

   13-04-2015 at 19:21
   Reply

   Het is zeker een aanrader! Ik ben begonnen met de boeken maar ik hoor van iedereen dat Game of Thrones een geweldige serie is dus […] Read MoreHet is zeker een aanrader! Ik ben begonnen met de boeken maar ik hoor van iedereen dat Game of Thrones een geweldige serie is dus snel het boek uitlezen en dan kan ik met de serie beginnen :-) Read Less

 • Lysanne

  13-04-2015 at 18:23
  Reply

  Dit klinkt als een mooie serie. Ik kijk echt te weinig series

  • Sanne
   to Lysanne

   13-04-2015 at 18:57
   Reply

   Mocht je een keer een serie willen kijken is dit zeker een aanrader! :-)

 • joorloveswriting

  13-04-2015 at 12:51
  Reply

  Klinkt als een spannende en leuke serie!!! :) haha kende deze nog niet....

 • kim

  13-04-2015 at 11:13
  Reply

  Mooie serie! Jammer dat het is afgelopen, maar aan de andere kant ook goed dat ze het niet seizoenen lang laten doorgaan!

Leave a Reply

Recent posts
Popular posts
Subscribe

Vul je e-mailadres in om je te abonneren op mijn blog, dan ontvang je een e-mail wanneer ik een nieuw bericht heb geschreven.

10 anderen gingen je voor.

Bloglovin’

Follow