The Unsuccessful Adulting Tag

Het leek mij weer eens leuk om een tag in te vullen. Via via kwam ik op Teskuh.nl terecht en daar vond ik ‘The Unsuccessful Adulting Tag’. Persoonlijk vind ik het een hele leuke tag en ook erg passend bij mij, want tjaa ik ben dan wel 18 maar zo volwassen ben ik nou ook weer niet. Hieronder volgen 12 vragen waardoor je mij ook iets beter leert kennen (en dan vooral mijn rare en onvolwassen gewoontes haha). Kijken jullie mee?

1. Wat is het meest onvolwassen eten dat je de afgelopen week hebt gegeten?
Gister heb ik frietjes op. Dat is best onvolwassen denk ik haha.

2. Hoe vaak ga je vóór 22:00 uur naar bed?
Nooit.. Eigenlijk best slecht heh? Ik ga zelden voor 22:00 al naar bed, of ik moet heel erg moe of ziek zijn. Misschien is het een keer goed voor mij om vroeg te gaan slapen; dan ben ik ook niet zo moe de volgende dag.

3. Wat is het laatste kinderprogramma dat je hebt gekeken?
Hier moest ik even over na denken, want ik kijk eigenlijk geen kinderprogramma’s meer. Wel kijk ik regelmatig een kinderfilm hihi. De laatste kinderfilm die ik keek was ‘How To Train Your Dragon’. Het klinkt misschien raar, maar ik vind kinderfilms best leuk om te kijken. En dan heb ik het niet over de nieuwste Barbie of K3 film, maar films van Disney en Pixar bijvoorbeeld. Maar ik hou ook enorm van films haha ongeacht het genre.

4. Wat is het laatste dat je bent vergeten?
Ik vergeet best veel. Vaak denk ik ‘oh dat onthoud ik wel’ en schrijf ik het niet op, om het vervolgens te vergeten. Ik moet echt leren om beter mijn agenda bij te houden! Oh en ik ben trouwens ook laatst mijn mobiel vergeten mee te nemen toen ik moest werken. Je kan wel zeggen dat ik echt een warhoofd ben.

5. Ben je wel eens in je pyjama naar buiten geweest?
Naar buiten als naar de schuur, dan ja haha. Als ik mijn pyjama nog aanheb dan ga ik mij niet speciaal omkleden, omdat ik iets uit de schuur moet halen. Maar ik ben nog nooit écht de deur uit geweest in mijn pyjama. Je zal mij dus niet in mijn pyjama in de supermarkt vinden haha.

6. Wat is je meest ranzige gewoonte?
Mijn meest ranzige gewoonte is denk ik dat ik mijn kamer niet vaak genoeg schoonmaak. Eigenlijk zit ik nooit echt lang op mijn kamer. Ik slaap en leer er, maar voor de rest ben ik vaak beneden. Ook verschoon ik mijn bed niet zo vaak als zou moeten. Waar mijn stiefzus haar bed al 20x verschoond heeft, kom ik nog steeds niet in actie. Het is niet zozeer dat mijn bed heel vies is, in tegendeel, maar ik ben gewoon lui. Eigenlijk best erg. Ik maak amper mijn kamer schoon en ben lui haha. Vinden jullie mij nu vies?

7. Hoeveel enkele sokken heb je in je kast/la liggen?
Nul! Heel toevallig heb ik laatst mijn sokken uitgezocht en alle losse sokken weggegooid. 🙂

8. Welke lelijke emoji gebruik je wel eens?
Het bloos poppetje gebruik ik het meest, maar die vind ik niet lelijk. Hieronder in de afbeelding zie je welke ik nog meer heb gebruikt de laatste tijd. Dat die plant ertussen staat is best grappig. Ik gebruik namelijk altijd het bloos poppetje en dus staat die links bovenin. Maar soms heb ik nog wel eens per ongeluk een ander ‘tabblad’ open geklikt en dan klik ik automatisch links bovenin…en dan stuur ik dus een plant haha. Maar over een lelijke emoji gesproken, die rechts onderin vind ik nou niet bepaald charmant.

laatst gebruikte emoji

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9. Wat is je meest nerderige eigenschap?
Ghehe, ik denk dat ik er wel veel heb eigenlijk. Zo kan ik op zich mijn weg wel vinden met laptops enzo, maar ook houd ik van Harry Potter, Star Trek, The Hobbit etc. Ik heb ook een aantal shirts hiervan waarin ik slaap. Ik ben dus best geeky, misschien komt hier binnenkort een artikel over met leuke confessions haha!

10. Wanneer is voor het laatste het eten dat je kookte mislukt? Wat was het?
Afgelopen week heb ik lasagne gemaakt. Het was wel gelukt alleen smaakte hij nog al flauw. Ik zou niet alleen koken die dag maar ook de boodschappen halen. Toen ik bezig was met koken kwam ik erachter dat ik vergeten was melk te kopen (ik vergeet nog al veel) waardoor mijn moeder als een speer naar de winkel moest voor melk. Ik kon dus niet aan de saus beginnen en daardoor stond het gehakt met de groenten wat langer op het vuur dan de bedoeling was. Oeps.

11. Welke tik komt bij je naar boven als je je ongemakkelijk voelt?
Als ik mij ongemakkelijk voel dan ga ik wiebelen op mijn benen, blozen en ongemakkelijk lachen. Soms floepen er dan ook rare dingen uit mijn mond om bijvoorbeeld een ongemakkelijk gesprek aan de gang te houden. Niet echt succesvol.

12. Wat was de laatste rekening die je “verstopte”?
Mijn rekeningen verstop ik niet. Ik krijg ook eigenlijk geen bankafschriften thuis gestuurd. Ondanks dat ik 18 ben kan mijn moeder nog wel meekijken op mijn rekening. Ze checkt me niet hoor, maar soms betaal ik bepaalde dingen liever contant zodat mijn moeder niet kan zien dat ik alweer eten of iets dergelijks heb gekocht haha.

Nou dit was de tag! Ik kan denk ik de conclusie trekken dat ik best onvolwassen ben haha. Ik hoop dat jullie de tag leuk vonden! Aangezien ik hem graag zelf wilde invullen ga ik niemand vragen om dit ook te doen. Maaaaar overnemen mag altijd!

Wat vinden jullie van deze tag? Zijn jullie net zo onvolwassen als ik of toch wel wat volwassener?

35 comments
1 like
Prev post: 6 cadeautips voor VaderdagNext post: Winactie | Pathé Thuis filmcode voor Survivor {AFGELOPEN}

Related posts

Comments

Leave a Reply

Recent posts
Popular posts
Subscribe

Vul je e-mailadres in om je te abonneren op mijn blog, dan ontvang je een e-mail wanneer ik een nieuw bericht heb geschreven.

10 anderen gingen je voor.

Bloglovin’

Follow