Winactie | DVD, luchtje & maskertjes {AFGELOPEN}

Whaaa, ik heb de 150 volgers bereikt op Bloglovin’! Om jullie te bedanken voor alle likes, reacties, views en jullie steun heb ik een leuke winactie bedacht. Benieuwd wat er te winnen valt?

Dead Sea Mask & Fruity Feast Mask
IMG_1874

IMG_1875

IMG_1539

Zoals de titel al zegt heb ik een pakketje samengesteld bestaande uit een DVD, een luchtje en twee maskertjes! Te beginnen bij de maskertjes. Ze zijn allebei van de Hema en kunnen dus binnenkort van jou zijn hihi.

Did You Hear About The Morgans?
Did You Hear About The Morgans?

Ik ben gek op films en persoonlijk vind ik ‘Did You Hear About The Morgans?’ ook erg leuk en ik hoop jullie ook :-). De film gaat over het succesvolle koppel Meryl (Sarah Jessica Parker) en Paul Morgan (Hugh Grant) uit New York. Ze leven langs elkaar heen sinds Paul overspel heeft gepleegd. Op een gegeven moment zijn ze getuige van een moord en worden ze door een getuigenbeschermingsprogramma naar een klein dorpje in Wyoming gestuurd, waar ze verblijven en worden beschermd door het echtpaar Clay en Emma Wheeler. Meryl en Paul mogen geen contact hebben met de buitenwereld en moeten zich aanpassen aan de dorpse levensstijl, wat nog knap lastig is.
Zelf vond ik deze film hilarisch en erg leuk! Ik ben benieuwd wat jullie vinden!

Fruity luchtje ZARA
IMG_1878

Tot slot heb ik een luchtje van de Zara voor jullie! Misschien hebben jullie het luchtje al voorbij zien komen, want ik heb er laatst over geschreven in een shoplog. Het luchtje heeft een hele lekkere zoete fruity geur!

Wat moet je doen om kans te maken?
– Volg mij op Bloglovin’ of via WordPress/E-mail

Om extra kans te maken:
– Like dit bericht of share het op Bloglovin’ of op Social Media

Laat hieronder in een reactie achter, met een geldig e-mailadres, dat je meedoet en vertel ook welke acties je hebt ondernomen!

Meedoen kan tot 9 juni en op 10 juni stuur ik de winnaar/winnares een persoonlijke e-mail.

Liefs, Sanne

24 comments
0 likes
Prev post: Film Friday #4 – The Age of AdalineNext post: 6 cadeautips voor Vaderdag

Related posts

Comments

 • Marlies

  20-05-2015 at 10:51
  Reply

  Wat een onwijs leuk pakket heb je samengesteld! De film lijkt me echt super grappig. Ik wil winnennnn! haha. Ik doe graaag mee!

 • beautifulday4makeup

  20-05-2015 at 10:27
  Reply

  Oooh wat leuk. Natuurlijk doe ik graag mee. ik volgde je al op bloglovin en heb het bericht geliked

 • Anna

  20-05-2015 at 09:45
  Reply

  Ik doe ook mee! Ik volg je op Bloglovin en heb het bericht geliked :-)! Super leuke actie!

 • Jamey

  20-05-2015 at 09:45
  Reply

  Wat leuk! Ik doe graag mee! dat is echt heeeel toevallig 1 van mn favoriete films lol! Ik heb je gevolgd en je artikel geliked! xx

 • Marleen

  20-05-2015 at 08:24
  Reply

  Ik doe mee! Ik heb je gevolgd :)

Leave a Reply

Recent posts
Popular posts
Subscribe

Vul je e-mailadres in om je te abonneren op mijn blog, dan ontvang je een e-mail wanneer ik een nieuw bericht heb geschreven.

10 anderen gingen je voor.

Bloglovin’

Follow